Lördag med vänner

 
 
Tjenare! Hoppas ni har haft en bra lördag! De har jag haft :) Först idag gick jag på hundkurs med min tollare. Vi gick på en massagekurs, de var kul! Nu är Hugo jättetrött! Senare kom Emma o Wannisa hem till mig. Vi tog kort, snackade, åt mat och såg på film. Det var kul :D Jag har alltid kul med dem! ;) 
Hejdå :)
 


Snö

 
 
Bilder på Hugo jag tog i snön igår.
 
Hejsan! Ååh vad snön är fin o mysig. De hade varit ännu mera mysigare om snön hade varit här på julafton men men. Hugo är väldigt glad över att snön har kommit. Han rullar sig och doppar nosen i snön hela tiden. Jag har nog inte berättat så mycket om Hugo. Hugo är alltid glad o pigg. Vi tränar mest agility o viltspår. Det tycker han är jätteroligt! Nu i vår blir han 6 år. Ha de bra! Hejdå :)


En vanlig dag

Min kompis fina fiol.
 
Tjena! Idag har jag bara engelska lektioner i skolan. De är lite segt men som tur slutar jag kl ett. Sen när jag kommer hem ska jag plugga matte. Jag har prov på fredag, o vad jag vill ha det överstökat. Jag längtar till när terminen är slut för då behöver inte jag räkna matte mer! Så härligt! Ha de bra! Hejdå :)
 
 


Favoritbilderna

De senaste bilderna jag tagit med mitt 1,4 objektiv.
 
Tjena! Har haft en okej skoldag, bara sega lektioner. Som tur har man roliga klasskompisar! Asså jag kan inte fatta att jag ska ta studenten snart! Typ nästa sommar går jag ut skolan. Vad tiden går fort egentligen! För ett tag sen gick man i sjuan o tyckte att nian var så långt bort. Men sen vips stod man där i vit klänning och högklackade skor och ett brett leende på läpparna. Då hade man gått ut nian. 
 
Ååh jag är helt kär i mitt nya objektiv! Det är så bra och man får så fina kort. Det var över förväntningarna när jag tog kort första gången med objektivet. Här ovan är de senaste bilderna som har blivit mina favoritbilder. 
Ha de så bra!


Sommaren 2014

 
Hejsan! Den här sommaren känns det som de kommer bli en bra sommar. Jag kommer att göra så mycket roliga saker! Ska slappa bada, sola, rida, fotografera, umgås med vänner o tävla agility. Men de som jag mest längtar till är att jag ska resa i sommar! De ska bli jättekul! :) Jag ska på språkresa i juni med sts som ska bli så roligt! Har aldrig varit på språkresa förut men är väldigt taggad! Sen i juli eller augusti ska jag resa med två kompisar troligtvis till Cypern. De ser jag också fram emot! Vad ska ni göra i sommar? 
 
 
 


Tisdag

 
Hejsan! Nu är det skola igen. Imorgon är det bara upp o hoppa tidigt ur sängen.. Jag kommer att vara så trött men som tur är det snart helg igen. Jag hade gärna varit ledig en vecka till men men.. Jag har haft ett väldigt bra jullov allifall. Vad har ni gjort på lovet? Åkt skidor? De hade jag gärna velat gjort.. På tal om bilden låter min mage alltid som att en stor val bor där sista lektionen tills de är mat. Det är lite pinsamt men kul :) Ha det bra!