Lördag

Jag och Matilda.
 
Hejsan! Idag är det lördag och det regnar fortfarnade jättemycket, usch... Men på ett sätt är det ganska mysigt med regn och kallt ändå. Igår var Matilda här och hon sov över, de var jättekul och mysigt. Vi såg på filmen endless love och den var verkligen så bra! Måste rekommendera den filmen, så himla fin! Defenitivt en av mina favoritfilmer nu. Senare igår tog vi kort som ni ser ovan. Bilderna blev jättebra och jag blev nöjd. Jag ska nog köpa en ny kamera snart. Inte för att min nuvarande är dålig eller så. Men känner att jag vill uppdatera mig lite. De ska bli roligt och jag hoppas bilderna blir bättre och finare då. Hoppas ni har det bra, hejdå!


16 oktober

En av mina favoritbilder på min lillasyster.
 
Hej! Idag är det torsdag och de har varit en helt okej dag. Har haft tre lektioner och fick sluta tidigare så de var skönt. Nu på kvällen red jag och de var kul, de gick bra. Herregud vad de har regnat! Det har gjort de hela dagen och de har blivit kallare. Det känns verkligen som de har blivit höst. Det är mysigt, roligt och man kan ta så fina bilder nu med alla fina färger. Men samtidigt är det tråkigt. Saknar sommarens långa, soliga och varma dagar. Men jag tycker alla årstider har sin charm.
 
Imorgon är de fredag och de ska bli så skönt. Älskar fredagar och de ska bli skönt med helg. I helgen ska jag vara med kompisar och plugga. Vad ska ni hitta på?


Saknar detta

 
Hej! Hur är läget? Snart är det höstlov, de ska bli skönt! Vad jag saknar Malta och språkresan. Lärde mig så mycket där och fick se så fina ställen. Jag lärde känna så fina vänner som jag ska träffa på höstlovet. De ska bli jättekul de var så länge sedan jag träffade dem. Hejdå!


Hösten 2014


Hejsan! Nu är det höst, woho! De är så mysigt o kul. Så mycket fina färger som betyder man kan ta så fina bilder ;) här är några bilder. Hoppas ni har det bra!