Vår

 
 
 
Heej! Nu börjar jag få vårkänslor så det bara skriker om det. Vädret här hemma har varit kanon, sol och ganska varmt nästan varje dag. Så härligt! Men imorse var det frost... ibland undrar jag vad som händer med vädret. Men som tur försvann frosten. Igår duschade jag Hugo, det var ett tag sedan jag gjorde det, så det var dags nu. Han tycker verkligen inte om att duscha men älskar att bada i havet. Förstår inte skillnaden, haha. Efter jag duschade han luktade han så gott och blev jättefluffig. Senare passade jag på att ta kort på honom i solen. Blev riktigt nöjd med bilderna. Hejdå!


Never a failure, always a lesson

 


Helgen!

 
Hejsan! Idag är det måndag och jag har haft en väldigt bra helg. I fredags träffade jag Emma och vi såg på film och åt godis. Det var kul! I lördags vad det väldigt fint väder så jag och min syster passade på att ta kort. Det var kul och vi blev nöjda med korten. Senare gick jag ut och joggade i det fina vårvädret. På kvällen hade jag och syrran filmkväll. Det var mysigt. På söndagen gjorde jag inte så mycket jag cyklade och så pluggade jag. Vad har ni gjort i helgen? Ha en bra måndag! 


En ung kvinnas sista ord

 
 
Hej! Idag har jag läst ut en väldigt bra bok. Boken heter ''en ung kvinnas sista ord'' av Regine Stokke. Den handlar om tjejen Regine Stokke som är 17 år och får reda på att hon har fått sjukdomen leukemi. Ett år senare är hon död. Efter hon har fått reda på det hemska beskedet startar hon bloggen Face your fear. Bloggen blir snabbt Norges mest lästa blogg. Hon skriver mycket om livet och döden i bloggen.
När man har läst boken har hon lärt oss läsare att man ska värdesätta livet mer och göra det man verkligen vill till 100 %. Hon gav aldrig upp och hon var otroligt stark i den situationen hon levde i med cancern. Det är omöjligt att läsa den här boken utan tårar i ögonen. Hennes berättelse är så hemsk men ändå upplyftande och inspirerande att läsa. Jag vill verkligen rekomendera den här boken. Jag hoppas hon har det bättre nu.