24 februari

 
Tjena! Nu är sportlovet slut, tyvärr.. Men mitt lov har varit väldigt roligt. Jag har varit med kompisar, ridit, festat, åkt på bio, och så har jag åkt till Göteborg och sett på en musikal. La cage aux folles hette musikalen, den var jättebra! Jag kunde inte sluta skratta, alla som var med var så duktiga! Har ni haft ett bra lov?
Nu är det måndag och jag ska ha snart matte, usch.. 
Hoppas ni får en bra måndag!
 


Svartvitt

Bilder på mig som jag tog igår.
 
Vad jag gillar svartvita bilder. Det blir en sån fin känsla och bilden blir så mycket finare. Vad tycker ni om svartvita bilder?


Sportlov

Bild från weheartit
 
Tjena! Idag är det lördag o det känns så skönt att det är sportloooov nu! Det är alltid kul med lite ledighet utan plugg och bara göra roliga saker. Idag har jag varit på en föreläsning som tollare i väst anornade. Det var jättebra! Det handlade om apportering och jakt. Sen på eftermiddagen tog jag o pappa en cykeltur vid havet. Havet är så fint, längtar till sommaren! Vi cyklade 7 km och det känns i benen nu... hehe. Hoppas ni får en bra lördagskväll!


Hugo

Hugo när han var några veckor gammal.
 

Oj vad tiden går fort! Nu är Hugo sex år i april. Det kändes som det var igår vi hämtade honom. Haha nej men nästan. Det känns både nyss och länge sedan han var en valp. Men är det ens lagligt att vara så söt?! Det är som man vill äta upp han. Haha, fast det vill jag ju inte. Han är en envis, glad, lättlärd, lurig, pigg och en smart hund. Hugo är världens bästa hund! Han gör mig så glad varje gång jag ser han. Om man har haft en dålig dag i skolan möts man alltid av att Hugo springer till dörren och blir jätteglad. Det har varit sex jättebra år med Hugo och jag hoppas det blir fler!


Porträtt

Bild på min fina vän.
 

Hejsan allihopa! I förmiddags var det lungt jag pluggade lite då har jag matteprov och svenska tal på måndag. Sen har vi också tapetserat mitt rum det blev bra. Senare tog jag kort med min syster och min vän. Det blev riktigt bra! Här ovan är Johanna min vän, så fin! Jag blev så nöjd med den här bilden! Ikväll ska jag och Johanna se på melodifestivalen och äta godis. Det blir roligt! :) Hoppas ni får en bra lördagskväll! 


Malta

 
Åh vad jag längtar till jag ska åka på språkresa till Malta. Jag åker den 15 juni och är supertaggad. Det ska bli så roligt! Varför kan inte tiden gå snabbare?